Step By Step STEM eTwinning Projesi - 'Mühendislik Mesleğini Tanıyorum' Etkinliği

Şehit Erkan Kendirci İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, Konya Şükriye Onsun İlkokulu 2-İ sınıfı öğrencileri ve Afyon Dumlupınar Bilsem öğrencileri 30 Nisan 2021 Cuma günü  Step By Step STEM eTwinning Projesi etkinlikleri kapsamında tasarlanan  'Mühendislik Mesleğini Tanıyorum' etkinliğine katıldı. Webinara katılan Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden Elektrik- Elektronik Mühendisi Kübra Kaysal ve Ahmet Kaysal öğrencilere mühendislik mesleğini anlattılar.  Öğrenciler, konuklarımıza mühendislik meslekleri ile ilgili merak ettikleri soruları sordular. Etkinkinlik sonunda; öğretmenler ve öğrenciler konuklarımıza tesekkür ettiler.

01.05.2021 200

01-05-2021