*4-B Sınıfı,  Well-being At School,  eTwinning Projesi ,Mart Ayı Etkinliği,*  *

*4-B Sınıfı, Well-being At School, eTwinning Projesi ,Mart Ayı Etkinliği,* *" Is it so difficult to decide?"*

*4-B Sınıfı, Well-being At School, eTwinning Projesi ,Mart Ayı Etkinliği,*

*" Is it so difficult to decide?"*

18 -22 Mart 2024 tarihleri arasında Well-being At School eTwinning Projesi kapsamında; Şehit Erkan Kendirci İlkokulu 4- B sınıfı öğrencileri sözel zorbalık, fiziksel zorbalık, sosyal zorbalık konusunu işledi. Sınıf içinde yapılan bilgilendirmenin ardından öğrenciler 3 gruba ayrılarak; fiziksel zorbalık, sözel zorbalık , sosyal zorbalık ve çözümleri konusunda karikatür tasarımı yaptılar, daha önce tanıtımı yapılan Pixton uygulaması ile çizgi romanlarını tasarladılar. Öğrenciler, tasarladıkları çizgi roman karikatürlerini akıllı tahtadan gösterimini yapıp, anlattılar.

Zorbalık çeşitleri, duygular , hissedilenler ve çözümleri üzerine öğrenciler drama çalışmaları da sergiledi .

25.03.2024 62